Freebet – Riskfritt spel

Vad är ett Freebet?

Ett Freebet innebär att bettingsidan man spelar på erbjuder ett bet helt Free_Bets_Homegratis. Man får alltså exempelvis 10 kronor att spela för och får behålla överskottet vid eventuell vinst. De kan erbjudas i samband med att man registrerar sig på en bettingsida som välkomstbonus eller helt enkelt som en gåva. Man brukar kunna se på hemsidan under sitt konto om man har några free bets tillgängliga eller i spelkupongen som ett alternativ att kryssa i när man ska lägga ett bet.

Hur fungerar ett Freebet?

Det fungerar alltså så att man får en viss summa av sidan man spelar på att lägga på exempelvis ett odds. Sedan behåller man överskottet. Får man alltså 100 kronor i ett freebet och oddset är 2.0 så behåller man 100 kronor. Man får alltså inte tillbaka insatsen.

Går det att använda ett Freebet på vad man vill?

Det beror på vad villkoren för ett enskilt Freebet är. Ibland erbjuds ett Freebet enbart på en viss match, en viss sport, en viss liga och så vidare. Det brukar finnas att läsa i samband med att man får ett Freebet vad som gäller för just det. Annars kan man maila, chatta eller ringa till bettingsidan man spelar på och fråga.

Hur är det riskfritt?

Ett Freebet är riskfritt på så sätt att man inte behöver satsa pengar från sin egen plånbok. Det är alltså helt riskfritt för din ekonomi och man kan inte förlora något, bara gå plus eller gå plus minus noll.

Finns det något tillfälle när man inte bör använda ett Freebet?

I stort sett inte förutom då man känner sig säker på ett odds och vill satsa en högre summa. Ett Freebet är helt gratis men är ofta in särskilt högt så den eventuella vinsten blir därmed inte heller särskilt hög. Vill man vinna mycket pengar så bör man alltså satsa sina egna pengar.

Related Posts

About The Author

Add Comment